Skip to content

Link to accessibility

Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische omgeving, bij een internationaal bedrijf waar jij het verschil kan maken voor klanten én patiënten? Kom dan bij ons werken als

Business development manager Medische Hulpmiddelen
(36-40 uur)

Wat bieden wij?

Wij bieden een team met leuke collega's (ongeveer 70) in 's-Hertogenbosch en Meppel die iedere dag bezig zijn om voor patiënten de best mogelijke zorg te organiseren. Het team van Alcura maakt onderdeel uit van Alliance Healthcare waar zorg op diverse manieren vorm wordt gegeven binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. De dynamiek en veranderende markt maakt iedere dag tot een verrassende.

Om met Alcura de volgende stap te maken als medisch speciaalzaak dan wel dienstverlener op het gebied van medische hulpmiddelen zijn we op zoek naar een ondernemende en enthousiaste collega die deel uit gaat maken van het Alcura team in Nederland.

De functie kent marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, bonusregeling en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO/WO opleidingsniveau en werk-/denkniveau, bij voorkeur in bedrijfseconomische richting. Je hebt bewezen kennis van, affiniteit met en begrip van de gezondheidszorg van Nederland en specifiek de markt van medische hulpmiddelen en de randvoorwaarden die gelden om in deze markt als leverancier en dienstverlener op te treden. Je hebt een commerciële instelling en zoekt de dialoog met klanten en stakeholders binnen én buiten je werkgebied. Je beschikt over aantoonbare ervaring in het (bege)leiden van implementaties en de inzet hierbij van ICT, bij voorkeur in zowel consulting als lijnmanagement. Je bent analytisch, conceptueel en commercieel gedreven en je hebt cijfermatig inzicht. Bovenal ben je in staat mensen te verbinden en hebt een sterke ‘getting things done' mentaliteit. We zoeken en collega die ondernemend is, maar dat wel doet in samenwerking met zijn/haar directe collega's. Iemand die niet bang is ownership te nemen, maar wel de complexiteit van een internationale organisatie kan en wil overzien.

Herken je je in de bovenstaande tekst? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?

Leiden, coördineren en (mee) uitvoeren van acties ten behoeve van de verdere implementatie en het innoveren en doorontwikkeling van de medische hulpmiddelen business binnen Alcura. Dit houdt onder andere in:

• Op basis van de strategie van Alcura en haar klanten verkennen van kansen voor verbeterde en vernieuwende concepten inzake medische hulpmiddelen en uitwerken van kansrijke commerciële ideeën in business case(s).
• Participeren en adviseren in tendertrajecten inzake medische hulpmiddelen.
• (mee) Onderhandelen met zorgverzekeraars en leveranciers van medische hulpmiddelen
• Bespreken van de huidige en toekomstige dienstverlening met apotheken met wie wordt samengewerkt.
• Opstellen van business cases en projectplannen ter uitvoering van goedgekeurde concepten en leiden van de implementatie en uitvoering.
• Omschrijven en planmatig organiseren van de juiste werkprocessen en benodigde ICT ondersteuning ten behoeve van medische hulpmiddelen programma's, passend in de Alcura ICT infrastructuur.
• (mee) Zorg dragen voor de efficiënte uitvoering van bestaande programma's
• Onderhouden van relaties met de specifieke klantgroepen en stakeholders van Alcura.
• Werken op diverse locaties, waaronder 's-Hertogenbosch en Meppel.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel én ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende button:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Erik Brouwer (HR manager) op het telefoonnummer 06-43068454 of Rob van Ras (business unit manager Alcura) op telefoonnummer 06-52670703

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!