Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling commerce van Stephar zijn wij, per direct op zoek naar een..

Business Development Manager
(40 uur per week)

De functie

In de afwisselende functie van Business Development manager ben je verantwoordelijk voor het identificeren van kansrijke nieuwe Parallel Import (PI) en Parallel Export (PE) productlijnen en het uitbreiden van het actuele product portfolio met als doel het genereren van extra handelsmarge. Daarnaast houd je je bezig met het ondersteunen en kunnen vervangen (back-up) van Import Manager en Export Manager in alle voorkomende werkzaamheden.

Wat zijn je werkzaamheden?

- Identificeren van potentiele nieuwe PI productlijnen en potentiele PE productlijnen
- Verkennen van (internationale) verkoop- en sourcing mogelijkheden (prijzen en beschikbaarheid)
- Voorbereiden van inkooporders en deze bewaken en administratief afhandelen.
- Informeren van leveranciers over wijzigingen in inkooporders.
- Aanbieden en informeren productie-afdeling en andere relevante afdelingen (inclusief centrale afdelingen) over inkomende voorraden en prioriteiten
- Opbouwen en uitbreiden van bestaande en nieuwe leveranciersrelaties.
- Ontvangen en verwerken van bestellingen van klanten
- Aanbieden en informeren over behoefte aan producten bij Alliance Healthcare

Wie zoeken wij?

- HBO werk- en denkniveau
- > 3 jaar relevante ervaring in soortgelijke commerciële rol
- Goede contactuele vaardigheden en goede kennis van Engelse taal in woord en geschrift
- Zeer goede kennis van MS Office (in het bijzonder Excel)
- Ervaring in farmaceutische branche is een pre

Solliciteer!

Spreekt deze functie jou aan, reageer dan door jouw cv en motivatie naar ons te sturen via onderstaande sollicitatie button:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olga 't Jong (manager HR services) via 06-46432410.

Over Alliance Healthcare 

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!