Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons enthousiaste team, zijn wij voor onze Boots apotheek Lewenborg, gelegen in Groningen,  op zoek naar een..

Bezorger (Afroep)

Wat zijn je werkzaamheden?

Als bezorger verricht je alle bezorgingen van de apotheek bij o.a. huisartsenpraktijken en bij particulieren thuis.

De apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste, klantvriendelijke en flexibele collega die ons team komt versterken.

Je bent in het bezit van rijbewijs B en weet bij voorkeur de weg in Groningen en directe omgeving.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Stephan Berrier (apotheker) via onderstaande sollicitatielink:

 

Ook voor meer informatie kun je terecht Stephan Berrier (apotheker) op telefoonnummer 050-5412044.

 

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!