Skip to content

Link to accessibility

Wil jij werken in de wereld van Health & Beauty? Vind jij het een uitdaging om van iedere klant een fan te maken? Vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken? Ben jij flexibel en spreekt het jou aan om in een recent verbouwde nieuwe apotheek op Schiphol te werken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn ter uitbreiding van ons team bij Boots apotheek Schiphol Plaza op zoek naar een enthousiaste

Beherend apotheker (32-40 uur)

die graag werkzaam is in een omgeving die altijd in beweging is.

De functie

Als beherend apotheker ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van goede en innovatieve farmaceutische zorg en adequate bedrijfsvoering. Tevens hebt je affiniteit met beauty producten en vind je het uitdagend om in een internationale omgeving te werken. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de inhoud en vorm van interactie tussen de apotheek, patiënten, klanten en externe partijen. Kortom, kwaliteit van zorg, sfeer, ondernemerschap en financiën zijn de sleutelwoorden.

Wie zoeken wij?

Voor Boots Schiphol Plaza zoeken wij een enthousiaste apotheker, die een avontuur wil aangaan. Je hebt nadrukkelijk affiniteit met zelfzorg en stapt proactief naar externe stakeholders toe om deze locatie op de kaart te zetten. Je bent een ervaren, proactieve en ambitieuze apotheker. Je bent een apotheker die de medewerkers enthousiasmeert, ontwikkelt en de medewerkers in hun kracht zet waardoor je het beste uit het team haalt. Je beschikt over:

  • Affiniteit met Health & Beauty producten en diensten
  • Ervaring in het aansturen van medewerkers
  • Apothekers registratie
  • Goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus
  • Uitstekende commerciële vaardigheden

Wat krijg jij?

Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien. Je gaat samenwerken met collega apothekers, zowel in de regio als landelijk. Wij bieden flexibele werktijden. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een opleidingsprogramma gericht op leiderschap en ondernemingsvaardigheden. Wij bieden doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Boots apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots 60 apotheken in Nederland.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Giselle Tak (Regiomanager) via de sollicitatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij Giselle Tak (Regiomanager) op telefoonnummer 06- 11352542.

Heb je interesse voor een andere apotheker vacature binnen een Boots Apotheek in een andere stad? Kijk dan op onze website (http://www.alliance-healthcare.nl/vacatures) voor het complete overzicht van onze vacatures.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!