Skip to content

Link to accessibility

Ben jij een energieke enthousiaste beherend apotheker? Ga je communicatie niet uit de weg? Beschik je over: farmaceutische deskundigheid, interesse in Health & Beauty en heb je plezier in het organiseren, optimaliseren en leiding geven?

Dan zoekt het team van Boots Apotheek Scharlei en Servicepunt Akersloot jou!

Beherend apotheker (32-40 uur)

Boots Apotheek Scharlei is gevestigd in het Noord Hollandse Uitgeest. Uitgeest ligt in een mooie groene omgeving en dichtbij de kust, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto ben je binnen het half uur in hartje Amsterdam. Ons hechte team bestaat uit tien zelfstandig werkende en gedreven assistenten. Boots apotheek Scharlei heeft een modern uitgiftepunt in het recent geopende gezondheidscentrum d'Oude Jacobus in Akersloot. Er is een goede en nauwe samenwerking met de huisartsen. Met het assistententeam ben je verantwoordelijk voor de zorg van onze patiënten en het contact in eerste lijn.

De functie

Als beherend apotheker bij Boots apotheek Scharlei (Uitgeest) ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van goede en innovatieve farmaceutische zorg en adequate bedrijfsvoering. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de inhoud en vorm van interactie tussen de apotheek, patiënten, klanten en externe partijen. Kortom, kwaliteit van zorg, sfeer, ondernemerschap en financiën zijn de sleutelwoorden.

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren, proactieve en stressbestendige apotheker en manager. Je bent een teamplayer die de medewerkers kan enthousiasmeren en tot de beste prestaties kan leiden. Je beschikt over:

  • Actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving
  • Apothekers registratie
  • Affiniteit met Health & Beauty producten
  • Ervaring in aansturing
  • Goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus

Wat krijg jij?

Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jou kennis en talenten goed kunt laten zien. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een opleidingsprogramma gericht op leiderschap en ondernemingsvaardigheden.

Boots apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Esmee de Vries (Manager operations & innovation) via de sollicitatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij Esmee de Vries (Regiomanager) op telefoonnummer 06-51929551.

Heb je interesse voor een andere apotheker vacature binnen een Boots Apotheek in een andere stad? Kijk dan op onze website (http://www.alliance-healthcare.nl/vacatures) voor het complete overzicht van onze vacatures.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!