Skip to content

Link to accessibility

Voor onze operations afdeling in Meppel zijn wij op zoek naar een

Assistent transport manager
(40 uur)

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?

Geïnteresseerd? 

Wat verwachten wij van jou?

Je ondersteunt de dagelijkse operatie. Daarnaast ondersteun je de manager transport en neemt hem volledig waar bij afwezigheid.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:

- Het verwerken van de administratie en het verzorgen van rapportages;

- Onderhoud materiaal en wagenpark; Toezicht houden op het naleven van de afgesproken procedures;

- Implementeren van optimalisatieprocessen binnen transport;

- Begeleidt projecten en is verantwoordelijk voor het maken en opvolgen van de projectplanning;

- Opvolgen van personeelsbeleid; Efficiënte personeelsplanning en aansturing van personeel.

Je rapporteert aan de Manager transport. Bij zijn afwezigheid geef je direct leiding aan 2 coördinatoren en indirect aan 20-60 chauffeurs.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die goed in teamverband kan werken, proactief, betrokken en stressbestendig is. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent beschikbaar tussen 04.00 en 23.00 uur (maandag t/m vrijdag), waarbij je tezamen met de manager transport en de coördinatoren de aanwezigheid over dit tijdsvenster vaststelt.

Daarnaast zoeken wij een kandidaat met:

- HBO werk- en denkniveau;

- Die analytisch sterk is;

- Ervaring met leidinggeven;

- Ervaring met planning is een pre.

Geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatie richten aan Rudolf Dijkman (Manager transport) via onderstaande sollicitatielink:

Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Rudolf Dijkman via het telefoonnummer 088-1040190.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!