Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling IT business solutions op ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een

Application specialist retail
(40 uur)

Wij zoeken een ervaren applicatie specialist die de toegewezen applicatiegebieden van Retail beheert en optimaliseert. Tot de Retail processen behoren in eerste instantie alle IT processen en IT solutions van de eigendomsapotheken. Voor de franchise apotheken behoren die IT processen en IT solutions erbij die in samenwerking met Alphega apotheek en Boots worden opgezet zoals de Smart producten. Hierbij is het de verantwoordelijkheid van de applicatie specialist dat de applicaties voldoen aan de eisen van gebruikers, dat de applicaties optimalisatie van ondersteunde commerciële, logistieke –, zorg - en financiële processen bevorderen, dat zij optimaal functioneren en continu beschikbaar zijn. Concreet betreft het de primaire processen verwerken & afleveren recepten, continu leveren aan instellingen, waarnemen, beveiliging/authorisatie, declaratie, voorraadbeheer, rapportage en datastromen tussen de lokale apotheken en centrale organisatie en daarnaast secundaire processen in de vorm van aanvullende services/diensten (bijv. services en communicatie via websites, apps, social media etc.). Centraal hierin staat een groeiende focus op de belangen en de behoeftes van de zorgconsument.

Buiten het verantwoordelijkheidsgebied vallen netwerk & hardware.

Wat verwachten wij van jou?

Als Application Specialist Retail beheer je applicaties (instellingen, codes, parameters, autorisaties, beveiligingsregels en dergelijke) ter ondersteuning van de Retail processen van Alliance Healthcare Nederland als ook op verzoek voor IT Alliance Healthcare Divisie. Je ziet toe op het effectief en efficiënt gebruik van applicaties en je ondersteunt en begeleidt de gebruikers.

Je bent de schakel tussen de organisatie, de leveranciers van de applicaties, ketens en de eindgebruikers. Je zorgt ervoor dat applicaties aansluiten bij de wensen van de gebruikers en je beschrijft de nieuwe, gewenste functionaliteit van de applicatie en gaat na of en hoe de systeemtechnische wijzigingen mogelijk zijn. Je stelt technische specificaties op, op basis van functionele specificaties en onderzoekt de technische gevolgen. Je bent troubleshooter bij complexe en specialistische problemen en knelpunten. Je instrueert en begeleidt de super users van de applicaties bij Retail.

Je neemt deel aan projecten en levert vanuit jouw vakinhoudelijke deskundigheid een bijdrage aan vernieuwing- en implementatie trajecten.

Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, je bent initiatiefrijk en je beschikt over analytisch vermogen. Je hebt c.a. vijf jaar relevante werkervaring en ervaring met applicatiebeheer van Retail systemen, bij voorkeur bij apotheken en je hebt kennis van de farmaceutische branche. Je bent gedreven in je vak en je hebt de ambitie om hierin door te groeien .

Je kunt in een team samenwerken en je bent goed in het bouwen en onderhouden van relaties. Verder ben je proactief, stressbestendig en sta je stevig in je schoenen. Kennis van zowel diverse webontwikkeltechnologieën (Angular JS, PHP, MVC, Java, Liferay) als voor mobile solutions, Oracle tools incl. APEX en PL/SQL, Microsoft tools (o.a. Visual Basic), en diverse technieken van data transfer is een voorwaarde.

Je vindt het een uitdaging om bij te blijven op het gebied van trends en nieuwe ontwikkelingen t.a.v. internet-based solutions (web, app's, social media etc.). Sterker nog, je bent zelfs iemand die hierin pionieert en zoekt naar innovatieve, onderscheidende nieuwe mogelijkheden.

Ervaring met Agile werken is een pre.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen van de Sant (Manager business solutions) op telefoonnummer 0881040724.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1900 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!