Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de afdeling IT business solutions op ons hoofdkantoor in Veghel zijn wij op zoek naar een

Application specialist custom build
(40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

Als ervaren application specialist beheer je applicaties (instellingen, codes, parameters en dergelijke) ter ondersteuning van de custom build processen van Alliance Healthcare Nederland als ook op verzoek van IT Alliance Healthcare Divisie. Je zorgt ervoor dat alle applicaties voldoen aan de eisen van de gebruikers, optimaal functioneren en continu beschikbaar zijn. Tot de custom build processen behoren in eerste instantie zorgdiensten van de new business activiteiten, met name Alcura, Central Filling etc.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:

• Je ziet toe op een effectief en efficiënt gebruik van de applicaties
• Je neemt deel aan projecten en levert vanuit jouw vakinhoudelijke deskundigheid een bijdrage aan vernieuwing- en implementatie trajecten.
• Je ondersteunt en begeleidt gebruikers
• Je bent de schakel tussen de organisatie, de leveranciers en de eindgebruikers
• Je zorgt ervoor dat de applicaties aansluiten bij de wensen van de gebruikers en je beschrijft de nieuwe, gewenste functionaliteit.
• Je stelt technische specificaties op basis van functionele specificaties en onderzoekt de technische gevolgen.
• Je bent troubleshooter bij complexe en specialistische problemen en knelpunten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke, stressbestendige, oplossingsgerichte en enthousiaste collega. Je staat stevig in je schoenen, bent in staat relaties te bouwen en onderhouden, denkt proactief mee in de organisatie en bent een echte teamplayer. Je bent gedreven in je vak en je hebt de ambitie te groeien in een (internationale) werkomgeving. Daarnaast beschik je over:

• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en ervaring in applicatiebeheer
• Voorkeur van de farmaceutische branche is een pre
• Uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
• Goede commerciële vaardigheden (goed kunnen luisteren en de vertaling maken naar IT functionaliteiten)
• Goede kennis van Oracle (o.a. PL/SQL)
• Goede kennis van Microsoft tools (o.a. Visual Basic, SharePoint)
• Goede kennis van web technologieën en diverse technieken van data transfer
• Teamplayer

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de volgende link:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen van de Sant (Manager business solutions) op telefoonnummer 0881040724.

Over Alliance Healthcare 

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!