Skip to content

Link to accessibility

 

Voor onze afdeling Consumer contact center van Boots Nederland BV op ons hoofkantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige

Apothekersassistente 24-36 uur

Wat verwachten wij van jou?

Als apothekersassistente binnen het Consumer contact center heb je direct telefonisch contact met klanten van onze apotheken. De klanten voorzie je van informatie welke gericht is op het geven van voorlichting/advies over genees- en/of zelfzorgmiddelen en andere algemene zorgvragen.

Je brengt zo op een efficiënte en effectieve wijze ondersteuning aan de activiteiten van onze eigendomsapotheken.

Eventueel is het ook mogelijk deze vacature te combineren met een baan als apothekersassistente in één van onze eigendomsapotheken.

Wie zoeken wij?

Je hebt een Mbo-opleiding apothekersassistent afgerond. Je hebt actuele kennis en enkele jaren ervaring als apothekersassistente. Jouw kennis blijf je ook in deze functie onderhouden door bij- en nascholing. Je kunt uitermate goed luisteren, doorvragen en de verkregen informatie beoordelen. Je bent servicegericht, klantvriendelijk, hebt een prettige telefoonstem en spreekt vloeiend ABN.

Ben jij een apothekersassistente die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en kom je ons team verstreken?

Wij zijn op zoek naar een apothekersassistente die vanuit ons hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch telefonisch ondersteuning kan bieden aan onze Boots apotheken.

Geïnteresseerd?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je ons super leuke en gezellig team komen versterken? Reageer dan door jou cv en motivatie te sturen middels de volgende sollicitatielink:
Mocht je nog vragen hebben over deze functie kun je contact opnemen met Dominique van der Steen (teamleider Consumer Contact Center) op telefoonnummer 06-23776277

 

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!