Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons team zijn wij voor Boots apotheek Schijndel, gelegen in Schijndel, op zoek naar een…

Apothekersassistent(e) (36 uur)

Kun jij goed in teamverband werken? Ben jij flexibel, beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben jij klantvriendelijk? Heb je een MBO opleiding tot apothekersassistent afgerond en heb je kennis van baxterrollen, farmacotherapie, Pharmacom nieuw en de actuele wet- en regelgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als apothekersassistent(e) verricht je werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover.

De apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Boots apotheek Schijndel werkt met Pharmacom, Track&Trace, herhaalmodules, central filling en er is een medicijnkluis. Daarnaast hebben we een goede samenwerking met de huisartsen en beleveren we verschillende tehuizen. We hebben nog een 2de apotheek in Schijndel, Boots apotheek De Beethoff, die kleiner is. Ons diverse team bestaat uit 31 collega's, waaronder een teamleider, drogisterijmedewerker, 3 bezorgers en 3 apothekers. Voorop in ons team staat: gezellige werksfeer en collegialiteit!

Geïnteresseerd?

Ben jij een gediplomeerd apothekersassistente die patiëntenzorg hoog in het vaandel heeft staan? Heb je affiniteit met Health & Beauty producten en de verkoop hiervan? Ga je uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons je CV en motivatie t.a.v. Frank Wevers (apotheker) via onderstaande link:

Voor meer informatie kun je terecht bij Frank Wevers (apotheker) of Evelyn Cramer op telefoonnummer 073-5474115 of 073-5498036.

 

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!