Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

De Alcura apotheek in Meppel is een onderdeel van Alliance Healthcare Nederland en richt zich op het ondersteunen van de patient in de thuissituatie door het ontwikkelen en uitvoeren van Patient Support Programma's met als doel de therapie te optimaliseren waardoor de kwaliteit van leven van de individuele patient kan worden verhoogd.

Plaats jij de patient  ook echt centraal en wil jij de patient op zodanige wijze ondersteunen dat de kwaliteit in het dagelijks leven kan verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Alcura apotheek is op zoek naar jou! Ben jij een proactieve, enthousiaste en communicatief vaardige

Apothekersassistente
(24-36 uur)

Kom dan ons team versterken!

Een apothekersassistente bij Alcura

De apotheek van Alcura, gevestigd in Meppel, is geen doorsnee apotheek. In de apotheek van Alcura houd je je bezig met zorg dichtbij de patiënt. Vragen, uitdagingen en behoeften van de patiënt staan bij ons centraal. Bij Alcura help jij, als onmisbaar onderdeel van het Patient Service Team, met jouw expertise mee om de patiënt therapietrouw te laten zijn. 

Als medewerker van de apotheek van Alcura heb je direct telefonisch contact met patiënten, verpleegkundigen, voorschrijvers en farmaceutische leveranciers. Je biedt op efficiënte en effectieve wijze ondersteuning aan de activiteiten binnen het Patient Service Team. Dit doe je door:

• het geven van voorlichting/advies over specifieke genees- en hulpmiddelen;
• het ondersteunen van patiënten bij het gebruik van de desbetreffende genees- en hulpmiddelen;
• het uitvoeren van receptverwerking en medicatiebewaking;
• het signaleren van therapieontrouw en het adequaat reageren daarop;
• het verwerken en registreren van bijwerkingen.

Voordat je start in je nieuwe functie word je volledig getraind door onze samenwerkingspartners binnen de farmaceutische industrie.

Wat verwachten we van jou?

Jij zet nét een stapje meer om ervoor te zorgen dat de patient de juiste medicatie op het juiste moment met de juiste informatie kan ontvangen. Samen met je collega's binnen het Patient Service Team zorg je ervoor dat de voorgeschreven therapie zo optimaal mogelijk kan worden ingezet. Betrokken patiëntenzorg is jouw passie!

Wie zoeken wij?

Je hebt de MBO opleiding apothekersassistente afgerond. Je hebt actuele kennis en ervaring als apothekersassistente en het werken met het apotheeksysteem Pharmacom is voor jou geen probleem. Je kunt uitermate goed luisteren, doorvragen en de verkregen informatie beoordelen. Je bent servicegericht, klantvriendelijk, zelfstandig, je spreekt vloeiend ABN en schrijft goed Engels. Je bent flexibel en hebt een sterke hands-on mentaliteit.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaande tekst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan door jouw CV én motivatie te sturen middels de volgende button:

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, aarzel dan niet contact te zoeken met Annelies de Lange, Alcura apotheek manager 088-1040580 of per mail via annelies.de.lange@alliance-healthcare.nl.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!