Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons team zijn wij voor Boots apotheek Java en Cartesius, gelegen in Amersfoort, op zoek naar:

Apothekersassistent(e) of BBL-er

Ben jij een gediplomeerd apothekersassistent(e) of wil je de BBL-opleiding tot apothekersassistent(e) gaan doen?  Heb je affiniteit met Health & Beauty producten en de verkoop hiervan? Ga je uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Als apothekersassistent(e) verricht je werkzaamheden zoals het mede bewaken, controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren, bijvoorbeeld op het gebied van zorgtaken of logistieke taken. 

De apotheek

Wij werken samen in Amersfoort met een groep van vier Boots apotheeklocaties. Boots apotheek Java is gevestigd in een winkelstraat en Boots apotheek Cartesius in een gezondheidscentrum. Boots is een formule die Health en Beauty combineert. Het gaat niet alleen om medicijnen en retail, maar om de totale gezondheid en benadering van de klant. Niet voor niets is ons motto Let's Feel Good! Boots is vernieuwend, maar tegelijkertijd blijven alle traditionele apotheektaken gewaarborgd.

Kortom, een apotheek waar jij jouw kennis en talenten goed kunt inzetten en verder ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Marissa Knol (apotheker) via onderstaande sollicitatielink:

Voor meer informatie kun je terecht bij Marissa Knol (apotheker) op telefoonnummer 06-15623001.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!