Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

De Alcura apotheek is een onderdeel van Alliance Healthcare Nederland en richt zich op het ondersteunen van de patient in de thuissituatie door het ontwikkelen en uitvoeren van Patient Support Programma's en het leveren van de juiste medische hulpmiddelen met als doel de therapie te optimaliseren waardoor de kwaliteit van leven van de individuele patient kan worden verhoogd.

Plaats jij de patient echt centraal en wil jij de farmaceutische patiëntondersteuning door het Alcura team op zodanige wijze borgen dat de kwaliteit in het dagelijks leven van de patiënt kan verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Apotheker
(32-36 uur)

Wie zoeken wij?

• Geneesmiddelenexpert: je vindt het leuk je focus te leggen op een select aantal geneesmiddelen die door ons worden verstrekt in het kader van ziekenhuisverplaatste zorg én patient support programma's in samenwerking met de farmaceutische industrie;
• Farmaceutisch verantwoordelijk: jij bent zelfverzekerd en ervaren genoeg om de farmaceutische verantwoordelijkheid over de dienstverlening op je te nemen en toezicht te houden op het naleven van relevante wet- en regelgeving. Je houdt je uiteraard aan de nieuwste kwaliteitseisen;
• Samen sterk: jij haalt je energie uit het samenwerken met een groot team van diverse collega's; apothekersassistenten, callcenter medewerkers, verpleegkundigen en andere apothekers. met als gezamenlijk einddoel het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten;
• Procesdenker: jij voelt je thuis in een productieomgeving (central filling). Je gebruikt jouw analytische aard en je overtuigingskracht om uitdagingen het hoofd te bieden en je standpunt duidelijk te maken;
• Verandermanager: je zet jouw proactieve houding in om de nodige veranderingen te initiëren en te implementeren om meer efficiency te bereiken op basis van de HKZ kwaliteitssystemen;

Jouw kwaliteitscriteria

• Afgeronde WO-opleiding in de farmacie
• Brede kennis van farmaceutische producten, diensten en relevante wet- en regelgeving (inclusief HKZ)
• Affiniteit met de farmaceutische industrie en met complexe productieprocessen
• Ervaring is een pré, maar is niet vereist

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie binnen de farmacie, waarin je de mogelijkheid hebt om je volledig te richten op de farmaceutische verantwoordelijkheid binnen een groeiende organisatie én een groeiende industrie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaarden pakket conform de richtlijnen van de KNMP.

Herken je jezelf?

Wordt jouw enthousiaste persoonlijkheid aangesproken door deze vacaturetekst? Aarzel dan niet en reageer! Stuur jouw CV én motivatie naar onderstaande sollicitatiebutton:

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie of wil je een nog beter beeld krijgen, dan kun je contact opnemen met Annelies de Lange, Alcura apotheek manager, 088-1040580.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!