Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons enthousiaste team, zijn wij voor onze Boots apotheek De Dommel, gelegen in Boxtel, op zoek naar een..

Algemeen ondersteunend medewerker (24-32 uur)

Heb je werkervaring in de Retail- en zorgbranche, bij voorkeur met een drogisterij? Ben jij een enthousiaste, stressbestendige en klantvriendelijke collega? Heb jij een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) en heb je affiniteit voor OTC? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

Je geeft voorlichting en advies over OTC-artikelen en je bent medeverantwoordelijk voor het verkopen van deze producten. Daarnaast ben je ondersteunend aan de dagelijkse werkzaamheden binnen de apotheek. Deze werkzaamheden worden intern aangeleerd en vragen een zeer goed leervermogen waarbij je snel moet kunnen schakelen. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verwerken, ordenen en vullen van de producten in de schappen, voor het aannemen van de telefoon en voor het verwerken van bestellingen en voorraden. Ook verricht je werkzaamheden die te maken hebben met de receptverwerking binnen de apotheek en ondersteun je de apothekersassistenten waar nodig is. Je zorgt samen met het team ervoor dat de klanten kunnen rekenen op goede services.

De apotheek

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een uitdagende werkomgeving, solliciteer dan t.a.v. Ron Roetman (apotheker) via onderstaande sollicitatielink:

   

Ook voor meer informatie kun je terecht bij Ron Roetman (apotheker) via telefoonnummer 0411-672333.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!