Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor de Alcura apotheek, onderdeel CRM, in ons distributiecentrum gevestigd in Meppel zijn wij op zoek naar

Algemeen ondersteunend medewerker
25 uur en / of oproepkracht

Wat verwachten we van jou?

Je zorgt voor een efficiënte afhandeling van (batches met) receptorders waarbij je rekening houdt met een kwalitatieve en kwantitatieve controle, verpakking en verzameling.
De werkzaamheden vinden plaats binnen een tijdsvenster van 10:00u tot 23:00u. Er wordt gewerkt in 2 verschillende diensten.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het sorteren en labelen van geneesmiddelen op receptniveau;
  • Signaleren van fouten en afwijkingen in de receptorder en deze bespreken met de teamleiders CF, de apothekersassistent CF of manager Warehouse;
  • Het bedienen van de robolabeltafel en het vervangen van etikettenrollen en receptkaarten;

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt ervaring met het werken aan machines en kunt hier zelfstandig mee uit de voeten. Samen met je collega's werk je aan een gemeenschappelijk doel. Tot slot heb je affiniteit met de gezondheidszorg.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en reageer! Stuur jouw CV én motivatie naar onderstaande sollicitatielink:

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Henrieke Oenema - Kisjes via het telefoonnummer 088- 1040159.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!