Skip to content

Link to accessibility

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor onze afdeling HR in Veghel en 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste 

Adviseur Rewards & Analytics
(32 - 40 uur)

Wat verwachten wij van jou?

In de afwisselende functie van adviseur compensation, benefits & HR analytics ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van business intelligence ondersteuning voor het HR beleid, de HR-processen, organisatieveranderingen in het algemeen en voor compensation & benefits in het bijzonder.

•             Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van vernieuwend arbeidsvoorwaardenbeleid organisatie breed, met het oog op moderne arbeidsverhoudingen,  aansluitend op de bedrijfsstrategie en gebaseerd op economische, maatschappelijke en branche ontwikkelingen.

•             Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van workforce management voor de totale organisatie: je ontwerpt strategisch kader voor de optimale bezetting op korte en lange termijn, adviseert hierover de (eind) verantwoordelijke managers en stuurt op de naleving van vastgestelde workforce planen.

•             Je neemt voorbereiding van diverse arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen voor je rekening. Ook HR projecten op het gebied van ontwerp van beloningssystematiek, functiewaardering en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden zijn substantieel onderdeel van jouw rol.

•             Je analyseert complexe HR vraagstukken vanuit HR Analytics en/of compensation & benefits, benadering en brengt integrale adviezen ter zake; zowel voor onderbouwing van keuzes, als inrichting van (administratieve) uitvoering.

•             Je bent mede verantwoordelijk voor professionalisering van systemen en modellen voor HR kengetallen en het toevoegen van de benodigde intelligentie daaraan, zodat  optimale informatievoorziening  - structureel en ad hoc  - te allen tijde kan worden gegenereerd. Je verzorgt de informatievoorziening zowel voor de Nederlandse company als voor de internationale collega's.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau (bij voorkeur een exacte richting) en hebt affiniteit met HR vraagstukken. Je bent stevige gesprekspartner op alle niveaus in een complexe internationale organisatie; analytisch, conceptueel, pro-actief, kritisch, resultaatgericht, gestructureerd én hands-on. Je hebt aandacht voor processen en uitvoering. Je beschikt over goede kennis van bedrijfssoftware zoals Excel.

Je hebt oog voor detail en kunt praktische oplossingen vinden als de ideale oplossing niet mogelijk is. Je houdt van cijfers en kunt je energie kwijt in complexe HR vraagstukken.

Je werkt graag zelfstandig, maar weet wanneer afstemming nodig is.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie in een uitermate boeiende en veranderende markt; een functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de button .

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dirk-Jan van den Berg (HR Business partner) op 06-28749595.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!