Skip to content

Link to accessibility

Voor de afdeling HR services van ons hoofdkantoor in Veghel / 's-Hertogenbosch  zijn wij, per direct op zoek naar een..

Adviseur HR analytics
(32 - 40 uur per week)

De functie

In de afwisselende functie van adviseur HR analytics ben je verantwoordelijk voor het verzorgen business intelligence ondersteuning van het HR beleid, HR-processen, organisatieveranderingen in het algemeen en compensation & benefits in het bijzonder.

Je verzamelt relevante informatie en gegevens binnen alle geledingen van de organisatie, analyseert en verwerkt deze tot adequate management informatie als input voor besluitvorming op diverse aandachtsgebieden. Je verzorgt periodieke en ad hoc rapportages binnen de kaders van internationale company.

Je analyseert complexe HR vraagstukken vanuit compensation & benefits, rechtspositionele en/of HR analytics benadering en brengt integrale adviezen ter zake; zowel voor onderbouwing van keuzes, als inrichting van (administratieve) uitvoering.

Je beheert (functioneel) en verder ontwikkelt diverse HR systemen zodat deze optimale ondersteuning bieden aan alle gebruikers. Je onderhoudt contacten met de leveranciers voor aanpassingen en verzorgt implementatie.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau (bij voorkeur exacte richting) en hebt affiniteit met HR vraagstukken. Je hebt een ‘can do' mentaliteit waarbij je handelt vanuit de rol van business partner. Je hebt oog voor detail en kunt praktische oplossingen vinden als de ideale oplossing niet mogelijk is. Je houdt van cijfers en kunt je energie kwijt in complexe HR vraagstukken.

Je hebt ervaring en affiniteit met personeelsinformatiesystemen en tijdregistratiesystemen en het functioneel beheer hiervan.

Je beschikt over goede kennis van Excel, wet- en regelgeving gerelateerd aan de HR discipline en heb een goede financiële basis als achtergrond.

Je werkt graag zelfstandig, maar weet wanneer afstemming nodig is.

Solliciteer!

Spreekt deze functie jou aan, reageer dan door jouw cv en motivatie naar ons te sturen via onderstaande sollicitatieknop:

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olga 't Jong (manager HR services) via 06-46432410.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!