Skip to content

Link to accessibility

Ter versterking van ons salesteam Hospitals zijn wij voor de onderste helft van Nederland op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste gedreven en resultaatgerichte

Accountmanager Hospitals
(fulltime 40 uur)

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Wat verwachten wij van jou?
Wie zoeken wij?
Geïnteresseerd? 

Wat verwachten wij van jou?

Je brengt de klant  - de ziekenhuis- en poliklinische apotheken - op vernieuwende ideeën en concepten.  Hierbij heb je impact en ben je in staat om anderen mee te nemen in de visie van Alliance Healthcare. In jouw regio ben je verantwoordelijk voor omzet-, winstgevendheid en cost-to-serve doelstellingen.

Om dit te realiseren ben je bezig met:
• ontwikkelen en uitvoeren van een accountplan voor de ziekenhuis- en poliklinische apotheken (binnen kaders salesplan)
• verkennen van de markt, deze beoordelen op commerciële kansen en risico's, zowel voor acquisitie als behoud van klanten
• inspelen op kansen voor new business activiteiten
• voeren van commerciële gesprekken en contractonderhandelingen over diensten, oplossingen en concepten
• opbouwen en onderhouden van partnerships met (meervoudige) DMU's
• leiden van aanbestedingstrajecten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met een onderscheidende commerciële drive en affiniteit met business development. Je bent een relatiebouwer met een relevant netwerk van stakeholders binnen ziekenhuizen. Je werkt projectmatig met een goed gevoel voor cijfers. Je bent een challenger en scherpe onderhandelaar. Je bent ambitieus en gedreven om op middellange termijn te groeien naar een leidinggevende salesfunctie.

Daarnaast beschik je over:
• Een afgeronde HBO-opleiding
• Minimaal 3 jaar relevante en succesvolle saleservaring
• Kennis van supply chain management
• Affiniteit met de farmaceutische markt is een pré, maar geen vereiste
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ben je geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen middels de sollicitatieknop:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Bart van der Sangen (Sales Manager) op het telefoonnummer 06- 11911285.

Over Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites;www.nl.boots.comwww.alcura-health.nlwww.alphega-apotheek.nlwww.alloga.nl,www.spitsbv.nlen www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!